Despre Noi

Din 1993, data infiintarii societatii, am inceput colaborarile cu mai multe societati Olandeze, Germane, Nigeriene si Romanesti, cu diverse domenii de activitate.      De-a lungul anilor, ne-am canalizat eforturile in directia realizarii si producerii la cerere de echipamente speciale cu destinatii speciale. In acest moment, suntem colaboratori cu mai multe societati Europene: Ned-Deck Marine Palfinger, Via Vac B.V., PBH Consulting, Fast RSQ, KE-AN Speciaalbouw BV, Ortega Submersibles, Vulka B.V.,etc.

Astfel, am ajuns sa producem echipamente de salvare marina pentru vapoare si platforme marine de foraj, pentru una din cele mai mari companii din lume care activeaza in acest domeniu. De asemenea, producem si comercializam echipamente de ridicare si manipulare cu vacuum pentru constructia de obiective civile si industriale, pentru o alta companie olandeza de prestigiu. Un alt domeniu in care activam este asigurarea de asistenta tehnica cu personal de inalta calificare, pentru realizarea de instalatii speciale la cerere (unicate).

Legat de aceasta activitate, am produs pe baza unor proiecte proprii in colaborare cu firme de specialitate echipamente:

 

  • Echipament mobil de extragere a sucului de portocale, adaptat nevoilor specifice plantatiilor din Africa;

  • Masina automata de produs garduri din lemn;

  • Masina de debavurat izolator ceramici;

  • Masina de fasonat bustean cu ferastrau mobil-orizontal.

Suntem deschisi la noi provocari.

Contactati-ne aici: